úterý 22. července 2014

Stáhnout

Stáhnout je softwarový portál obsahující nejrozsáhlejší katalog software k bezplatnému stažení a zároveň nejnavštěvovanější technický portál v ČR.

Projekt Stáhnout vznikl na počátku roku 2000 jako jedna z prvních služeb ve své oblasti v České republice. Celý projekt vyvinula společnost MITON CZ, s.r.o. Od svého vzniku je projekt Stáhnout koncipován jako rozsáhlý archív software všeho druhu, který je poskytován bezplatně ke stažení. Staví tedy na osvědčeném principu "vyzkoušejte - kupte", který si právě v softwarové oblasti získal velkou popularitu a postupně se prosazuje i v jiných odvětvích. Neznamená totiž získávat vše zdarma, ale nekupovat zajíce v pytli a vše si důkladně vyzkoušet.

Ve spojení s kvalitními recenzemi, hodnocením uživatelů a širokou nabídkou se tak Stáhnout velmi brzy stalo vyhledávaným pomocníkem a nejnavštěvovanějším serverem svého druhu. Logickým krokem bylo doplnění o on-line obchod s vybraným kvalitním sortimentem a magazín nabízející rozsáhlejší recenze, srovnání programů a jiná témata okolo software.